Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

Walking dinner op locatie

Wilt u een walking dinner houden? Cuisine Superieure regelt alles omtrent uw walking dinner op locatie. Wij verzorgen werkelijk alles, denk daarbij aan het eten, het personeel, de aankleding en de eventueel de locatie. Wat u ook maar kunt bedenken, wij kunnen het voor u regelen.

Vooraf komen wij graag met u bespreken wat wij voor u kunnen doen, daarna doen wij geven wij u een geheel vrijblijvend voorstel voor een walking dinner op locatie. U weet dan precies waar u aan toe bent. Wanneer wij voor u aan de slag gaan komen wij (helpen) opbouwen, de walking dinner verzorgen en ruimen wij alles netjes op.

Op deze manier geniet u zelf ook van de walking dinner op locatie en hoeft u niet zelf alles te regelen.

Jarenlange ervaring en mooie projecten

Wij hebben door onze jarenlange ervaring met catering van walking dinners precies in de gaten wat er moet gebeuren en hoe de avond of dag gaat lopen. Ondertussen hebben wij al heel veel mooie evenementen (groot en klein) mogen realiseren.

Op onze inpressie pagina en onze Facebook pagina vindt u een reeks aan gerealiseerde evenementen en walking dinners op locatie.

Direct regelen of meer informatie aanvragen

Wilt u uw walking dinner op locatie direct regelen? Dat kan. Neem dan gerust contact met ons op via 0184 – 66 22 66 of onze contact pagina. Natuurlijk kan het zijn dat u nog vragen heeft. Stel deze dan gerust en gebruik dan onze contactgegevens die vermeldt staan op onze contactpagina. Via onderstaande knop komt u direct op deze contactpagina.

Wij gaan graag voor u aan de slag en staan voor u klaar!

Uw walking dinner op locatie bespreken

Personele ondersteuning

Cuisine Superieure verzorgt desgewenst de complete personele ondersteuning van uw evenement.
Dat betekent, dat wij naast koks en mensen voor de bediening ook kunnen zorgen voor mensen die op hun eigen wijze een belangrijke ondersteuning aan het welslagen kunnen bieden.

Onze vaste mensen in de bediening zijn representatieve routiniers die niets liever doen dan het u en uw gasten naar de zin maken.

 

Advies & Organisatie

Cuisine Superieure staat u met haar kennis en ervaring graag terzijde met het geven van advies en bieden van organisatorische ondersteuning bij de opzet en de uitvoering van uw evenement. Voor u betekent dat minder tijdbesteding aan voorbereiding, nalopen van voorschriften, contact opnemen met toeleveranciers, etc.

Lees meer over Advies & Organisatie