Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

Traiteur

Bent u opzoek naar een goede traiteur? Zoek niet verder! Cuisine Superieure regelt uw traiteur. Met jaren ervaring stelt onze traiteur zeker niet teleur. Laat u verassen door de gerechten die onze traiteur voor u bereid.

Een traiteur is een kok of bedrijf dat kwalitatief goede diners aan huis bezorgt voor bijvoorbeeld een feest.

Al vele jaren een begrip in de regio, Cuisine Superieure. Wij verzorgen ook al vele jaren gerechten bereid door een traiteur. Deze ervaring zetten wij graag in om u te verassen met heerlijke recepten.

Wij werken in een zeer ruime cirkel om Groot-Ammers heen. Denk hierbij aan Rotterdam, Dordrecht Gorinchem, Lopik tot Schoonhoven. Daar hoeft u zich dus niet druk om te maken.

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij Cuisine Superieure kunt u een gezellige traiteur inhuren om u en uw gasten te laten genieten van de heerlijke gerechten. Geef wensen en/of allergieën gerust aan ons door. Dan wordt hier rekening mee gehouden. Bij Cuisine Superieure kunt u ook feesttenten huren en wij kunnen daarbij ook tafels, stoelen, heaters en decoratie leveren. Ook is het mogelijk om bediening te hebben op uw feestje. U kunt het niet bedenken en wij zorgen er voor.

Voor een perfect geregeld feestje met een warme terrasverwarmer bent u bij Cuisine Superieure aan het juiste adres!

Meer informatie over onze traiteur

Dit arrangement bied u alles wat u nodig heeft voor een gezellige avond. Dit arrangement kan ook (gedeeltelijk) worden ingezet als een uitgebreide lunch. U kunt hierbij denken aan een koffie- en theetafel met vers gebak, ruime drankkeuze, heerlijke koude en warme hapjes, tapenades, broodje bourgondische beenham, ambachtelijke saté of een uitgebreide broodmaaltijd.

Eten & Drinken

Voor een succesvol evenement is de gastronomische kwaliteit van het eten en drinken van grote importantie. Cuisine Superieure streeft ernaar zich hierin altijd proefbaar en zichtbaar te onderscheiden. Ons concept kent een accent op ambachtelijke producten met eerlijke ingrediënten.

Lees meer over eten & drinken

Maak kennis met ons uitgebreide grand cuisine lopend buffet. Er is voor ieder wat wils, verse salades, vlees- en vis specialiteiten, een heerlijke broodmand, fruitschalen, bijzondere bijgerechten enz. op een unieke wijze gepresenteerd.