Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

Terraskachel huren

Gaat u binnenkort een terraskachel huren? Cuisine Superieure heeft terraskachel die u kunt huren. Zo blijft u in de koudere maanden toch comfortabel in tuin staan. Wij regelen een goedwerkende terraskachel voor u met veel plezier. Zo kunt u heel het jaar door genieten van uw tuin. Met vele jaren ervaring weet u zeker dat uw feesttent goed verwarmd wordt Een terraskachel huren is bij ons erg gemakkelijk. Neem contact op met ons en wij ontzorgen u volledig. Zodat u zelf ook van uw feestje kan genieten.

Al vele jaren een begrip in de regio, Cuisine Superieure. Wij verzorgen ook al vele jaren de tenten voor evenementen. Onze ervaring zetten wij graag in om een mooie terraskachel te plaatsen bij uw evenement.

Wij werken in een zeer ruime cirkel om Groot-Ammers heen. Denk hierbij aan Rotterdam, Dordrecht Gorinchem, Lopik tot Schoonhoven. Daar hoeft u zich dus niet druk om te maken.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij leveren goede en veilige terraskachels om u het zo comfortabel mogelijk te maken. Daarnaast geven wij u het advies om een tent te huren om zo de warmte beter vast te houden. Daarnaast doen wij ook aan de opbouw van de tent en wij kunnen daarbij ook tafels, stoelen, heaters en decoratie leveren. Ook is het mogelijk om bediening te hebben op uw feestje. U kunt het niet bedenken en wij zorgen er voor. Voor een perfect geregeld feestje met een warme terraskachel bent u bij Cuisine Superieure aan het juiste adres!

Direct een terraskachel huren

 

Advies & Organisatie

Cuisine Superieure staat u met haar kennis en ervaring graag terzijde met het geven van advies en bieden van organisatorische ondersteuning bij de opzet en de uitvoering van uw evenement. Voor u betekent dat minder tijdbesteding aan voorbereiding, nalopen van voorschriften, contact opnemen met toeleveranciers, etc.

Lees meer over Advies & Organisatie

Het Oud Hollands buffet

De smaken van vroeger, waarvan wij zeggen; “toen oma het nog maakte”. Een wisselend aanbod van soep per seizoen. Heel veel lekkers meer…

Lees meer

Bella Italia: La Dolce Vita


Het zoete Italiaanse leven! Mediterraans genieten in de Italiaanse sfeer. U waant zich al in het land van zon, heerlijke gerechten en de meest fantastische Italiaanse wijnen. Bij dit buffet moet u denken aan pasta salades uit Rome, maar ook frutti di mare al forno, een Napolitaans geïnspireerd gerecht. Al onze Italiaanse gerechten zijn ook erg goed te combineren met Italiaans schepijs. Wij zeggen “buon appetito!”

 

Lees meer