Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

Tentenverhuur

Bent u op zoek naar een tentenverhuur? Bij Cuisine Superieure tentenverhuur kunt u gemakkelijk een mooie tent huren voor uw evenement. Cuisine Superieure heeft een groot assortiment tenten. Wij regelen een prachtige tent voor u met veel plezier. Van kleine tenten tot enorme tenten, het is geen probleem voor ons. Met vele jaren ervaring weet u zeker dat uw feesttent veilig, warm en vooral droog is. Onze tentenverhuur werkt erg gemakkelijk. Neem vrijblijvend contact op met ons en wij ontzorgen u volledig. Zodat u zelf ook van uw feestje kan genieten.

Al vele jaren een begrip in de regio, Cuisine Superieure. Wij werken al vele jaren in de tentenverhuur voor evenementen. Onze ervaring zetten wij graag in om een mooie tent te plaatsen bij uw evenement.

Wij werken in een zeer ruime cirkel om Groot-Ammers heen. Denk hierbij aan Rotterdam, Dordrecht Gorinchem, Lopik tot Schoonhoven. Daar hoeft u zich dus niet druk om te maken.

Wat kunt u van ons verwachten?

Denk aan de opbouw van de tent en wij kunnen daarbij ook tafels, stoelen, heaters en decoratie leveren. Ook is het mogelijk om bediening te hebben op uw feestje. U kunt het niet bedenken en wij zorgen er voor.

Voor een perfect geregeld feestje met een mooie feesttent bent u bij Cuisine Superieure aan het juiste adres!

Bekijk hier onze tenten

 

 

Advies & Organisatie

Cuisine Superieure staat u met haar kennis en ervaring graag terzijde met het geven van advies en bieden van organisatorische ondersteuning bij de opzet en de uitvoering van uw evenement. Voor u betekent dat minder tijdbesteding aan voorbereiding, nalopen van voorschriften, contact opnemen met toeleveranciers, etc.

Lees meer over Advies & Organisatie

Dit arrangement bied u alles wat u nodig heeft voor een gezellige avond. Dit arrangement kan ook (gedeeltelijk) worden ingezet als een uitgebreide lunch. U kunt hierbij denken aan een koffie- en theetafel met vers gebak, ruime drankkeuze, heerlijke koude en warme hapjes, tapenades, broodje bourgondische beenham, ambachtelijke saté of een uitgebreide broodmaaltijd.

Eten & Drinken

Voor een succesvol evenement is de gastronomische kwaliteit van het eten en drinken van grote importantie. Cuisine Superieure streeft ernaar zich hierin altijd proefbaar en zichtbaar te onderscheiden. Ons concept kent een accent op ambachtelijke producten met eerlijke ingrediënten.

Lees meer over eten & drinken