Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

Tapinstallatie huren

Heeft u binnenkort een feestje? Maak het feest compleet met een tapinstallatie. Een tapinstallatie huren kan heel gemakkelijk bij Cuisine Superieure. Wij regelen een prachtige biertap voor u met veel plezier. Een tapinstallatie huren scheelt u veel ruimte in de koelkast en maakt het feest net iets leuker. Het aantal liter bier dat u bij de tap afneemt is uw eigen keuze. Met vele jaren ervaring weet u zeker dat uw feesttent veilig, warm en vooral droog is.  Een tent huren is bij ons erg gemakkelijk. Neem contact op met ons en wij ontzorgen u volledig. Zodat u zelf ook van uw feestje kan genieten.

Al vele jaren een begrip in de regio, Cuisine Superieure. Wij verzorgen ook al vele jaren tapinstallaties voor evenementen. Onze ervaring zetten wij graag in om een tapinstallatie te plaatsen bij uw evenement.

Wij werken in een zeer ruime cirkel om Groot-Ammers heen. Denk hierbij aan Rotterdam, Dordrecht Gorinchem, Lopik tot Schoonhoven. Daar hoeft u zich dus niet druk om te maken.

Wat kunt u van ons verwachten?

Denk aan het leveren, aansluiten en natuurlijk opruimen van de tapinstallatie. Wij kunnen daarbij ook tafels, stoelen, heaters en decoratie leveren. Ook is het mogelijk om bediening te hebben op uw feestje. U kunt het niet bedenken en wij zorgen er voor.

Voor een perfect geregeld feestje met een echte tapinstallatie bent u bij Cuisine Superieure aan het juiste adres!

Tapinstallatie huren? Klik hier!

Dit arrangement bied u alles wat u nodig heeft voor een gezellige avond. Dit arrangement kan ook (gedeeltelijk) worden ingezet als een uitgebreide lunch. U kunt hierbij denken aan een koffie- en theetafel met vers gebak, ruime drankkeuze, heerlijke koude en warme hapjes, tapenades, broodje bourgondische beenham, ambachtelijke saté of een uitgebreide broodmaaltijd.

Eten & Drinken

Voor een succesvol evenement is de gastronomische kwaliteit van het eten en drinken van grote importantie. Cuisine Superieure streeft ernaar zich hierin altijd proefbaar en zichtbaar te onderscheiden. Ons concept kent een accent op ambachtelijke producten met eerlijke ingrediënten.

Lees meer over eten & drinken

 

Advies & Organisatie

Cuisine Superieure staat u met haar kennis en ervaring graag terzijde met het geven van advies en bieden van organisatorische ondersteuning bij de opzet en de uitvoering van uw evenement. Voor u betekent dat minder tijdbesteding aan voorbereiding, nalopen van voorschriften, contact opnemen met toeleveranciers, etc.

Lees meer over Advies & Organisatie