Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

Tapas Dordrecht

Cuisine Superieure verzorgt uw tapas in Dordrecht en omgeving. Wilt u tapas regelen voor uw feest, evenement, borrel of iets anders? Dan kunt u bij ons terecht. Wij regelen alles. Van het begin tot dat alles is opgeruimd. Liever alleen tapas laten bezorgen voor uw feest (groot of klein)? Ook dat kan.

Of u nu alleen de tapas Dordrecht wilt bestellen of u de complete catering wilt afnemen, wij staan voor u klaar.

Wij proberen een zo groot mogelijke diversiteit aan tapas voor u en uw gasten te realiseren. Juist de kleine hapjes zorgen er voor dat uw gasten vele soorten tapas kunnen proberen en zo altijd met een goed gevulde maag naar huis gaan.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wanneer u bij ons de totale verzorging van uw tapasevenement in Dordrecht of omliggende steden laat verzorgen, bespreken wij graag vooraf wat wij voor u kunnen doen. Wij kunnen alles regelen, zoals de aankleding, het personeel en koks en bijvoorbeeld een biertap.

Voor de kinderen kunnen wij eventueel een springkussen regelen.

Direct uw tapas Dordrecht regelen?

Wilt u direct bestellen of contact met ons opnemen? Gebruik dan onderstaande knop of bel met 0184 – 66 22 66. Wij staan u graag te woord.

Contact opnemen om uw tapas wensen te bespreken

Personele ondersteuning

Cuisine Superieure verzorgt desgewenst de complete personele ondersteuning van uw evenement.
Dat betekent, dat wij naast koks en mensen voor de bediening ook kunnen zorgen voor mensen die op hun eigen wijze een belangrijke ondersteuning aan het welslagen kunnen bieden.

Onze vaste mensen in de bediening zijn representatieve routiniers die niets liever doen dan het u en uw gasten naar de zin maken.

 

Advies & Organisatie

Cuisine Superieure staat u met haar kennis en ervaring graag terzijde met het geven van advies en bieden van organisatorische ondersteuning bij de opzet en de uitvoering van uw evenement. Voor u betekent dat minder tijdbesteding aan voorbereiding, nalopen van voorschriften, contact opnemen met toeleveranciers, etc.

Lees meer over Advies & Organisatie