Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

Statafels huren

Geeft u binnenkort een feestje? Maak het extra gezellig door een statafels huren. Statafels huren is bij Cuisine Superieure geen enkel probleem. Naast statafels huren, kunnen wij ook uw evenement prachtig aankleden. Dit maakt u evenement nog leuker dan het al is. Met vele jaren ervaring weet u zeker dat alles er prachtig uit zal zien. Statafels huren is bij ons erg gemakkelijk. Neem contact op met ons en wij ontzorgen u volledig. Zodat u zelf ook van uw feestje kan genieten.

Al vele jaren een begrip in de regio, Cuisine Superieure. Wij verzorgen ook al vele jaren statafels voor evenementen. Onze ervaring zetten wij graag in om mooie statafels te plaatsen bij uw evenement.

Wij werken in een zeer ruime cirkel om Groot-Ammers heen. Denk hierbij aan Rotterdam, Dordrecht Gorinchem, Lopik tot Schoonhoven. Daar hoeft u zich dus niet druk om te maken.

Wat kunt u van ons verwachten?

Denk aan de levering van statafels en eventueel de aankleding van deze tafels. Wij kunnen daarbij ook stoelen, heaters en feesttenten leveren. Ook is het mogelijk om bediening te hebben op uw feestje. U kunt het niet bedenken en wij zorgen er voor.

Voor een perfect geregeld feestje met mooie statafels bent u bij Cuisine Superieure aan het juiste adres!

In ons arrangement puur eten en drinken wordt uitsluitend ambachtelijke en eerlijk gemaakte producten gepresenteerd. Naast het gebruikelijke assortiment zijn er de biologische wijnen, verse fruitsappen, eerlijk vlees, ambachtelijk gemaakt ijs en verse fruitsalade.

Het Oosters buffet

Een kijkje in de Oosterse keuken is zeker de moeite waard. Met haar specifieke smaken zullen onze gerechten u zeker positief verrast doen staan.

Lees meer

Uniek in zijn soort. Wij presenteren u ons heerlijk ambachtelijk Italiaans ijs naar een bijzonder concept. Overtuig uzelf van de mogelijkheden en exclusiviteit van onze mobiele salon op www.glacesuperieure.nl.