Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

Springkussen huren

Wilt u een springkussen huren? Doe dat dan bij Cuisine Superieure. Wij verhuren springkussens voor de periode die wilt. U kunt bij ons een springkussen huren per dag. Wij komen het springkussen eventueel bij u afleveren en helpen u, mits gewenst, bij het opzetten hiervan. Uiteraard leggen wij graag uit hoe het springkussen werkt en komen wij het springkussen, eventueel,  ook weer ophalen.

Een springkussen huren is vooral leuk voor feestjes, gelegenheden, evenementen en borrels waar kinderen komen. Kinderen vinden dergelijke gelegenheden vaak wat saai en door een springkussen te huren en te plaatsen zorgt u er voor dat ook voor de kinderen het een leuke borrel of bedrijfsfeest wordt.

Springkussen huur inbegrepen

Bij de huur van een springkussen zit standaard inbegrepen:

  • Het springkussen zelf
  • Een blower
  • Uitleg over de werking.

Optioneel kunt u vragen om vervoer van het springkussen en begeleiding tijdens het gebruik van het het springkussen worden geregeld.

Vragen over een springkussen huren?

Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons altijd bellen op 0184 – 66 22 66 of de gegevens op onze contactpagina gebruiken.

Direct een springkussen huren

Inrichting & Aankleding

Uw zakelijk evenement is een belangrijke manifestatie binnen uw bedrijf. Voor uw klanten en/of voor uw personeel. Cuisine Superieure voelt deze importantie terdege aan en wil daar met u op de juiste manier op inspelen. Cuisine Superieure denkt met u mee als het gaat om uw presentatie, technische en audiovisuele ondersteuning en de aankleding en inrichting van uw locatie.

Lees meer over Inrichting & Aankleding

Personele ondersteuning

Cuisine Superieure verzorgt desgewenst de complete personele ondersteuning van uw evenement.
Dat betekent, dat wij naast koks en mensen voor de bediening ook kunnen zorgen voor mensen die op hun eigen wijze een belangrijke ondersteuning aan het welslagen kunnen bieden.

Onze vaste mensen in de bediening zijn representatieve routiniers die niets liever doen dan het u en uw gasten naar de zin maken.