Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

Servies huren

Bent u van plan een groot diner te geven voor familie of vrienden? Servies huren is dan vaak mooier of noodzakelijk. Bij Cuisine Superieure kunt u servies huren voor een hele scherpe prijs. Zo kunt u alle gasten mooi servies geven. Hierdoor ziet uw evenement er super strak uit. Wij regelen bijpassend servies voor uw evenement. Servies huren is bij ons erg gemakkelijk. Neem contact op met ons en wij ontzorgen u volledig. Zodat u zelf ook van uw feestje kan genieten.

Al vele jaren een begrip in de regio, Cuisine Superieure. Wij verzorgen ook al vele jaren servies voor evenementen. Met ons grote volledige assortiment weet u zeker dat u niets te kort komt.

Wij werken in een zeer ruime cirkel om Groot-Ammers heen. Denk hierbij aan Rotterdam, Dordrecht Gorinchem, Lopik tot Schoonhoven. Daar hoeft u zich dus niet druk om te maken.

Wat kunt u van ons verwachten?

Het mooiste en een volledig assortiment aan servies. Naast servies huren kunt u ons ook inschakelen voor de opbouw van feesttenten. Daarbij kunnen wij ook statafels, stoelen, heaters en decoratie leveren. Ook is het mogelijk om bediening te hebben op uw feestje. U kunt het niet bedenken en wij zorgen er voor.

Voor een perfect geregeld feestje met een prachtig servies bent u bij Cuisine Superieure aan het juiste adres!

Klik hier voor het bestellen van servies

Inrichting & Aankleding

Uw zakelijk evenement is een belangrijke manifestatie binnen uw bedrijf. Voor uw klanten en/of voor uw personeel. Cuisine Superieure voelt deze importantie terdege aan en wil daar met u op de juiste manier op inspelen. Cuisine Superieure denkt met u mee als het gaat om uw presentatie, technische en audiovisuele ondersteuning en de aankleding en inrichting van uw locatie.

Lees meer over Inrichting & Aankleding

Personele ondersteuning

Cuisine Superieure verzorgt desgewenst de complete personele ondersteuning van uw evenement.
Dat betekent, dat wij naast koks en mensen voor de bediening ook kunnen zorgen voor mensen die op hun eigen wijze een belangrijke ondersteuning aan het welslagen kunnen bieden.

Onze vaste mensen in de bediening zijn representatieve routiniers die niets liever doen dan het u en uw gasten naar de zin maken.

Bij het ‘de bourgondische eterij’ arrangement staan de Franse wijnen en keuken centraal.