Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

Partyverhuur

Geeft u binnenkort een feestje? Alle benodigdheden voor dit feestje kunt u vinden bij Cuisine Superieure. Onze partyverhuur heeft alles wat u wenst. Zo heeft onze partyverhuur: feesttenten, statafels, stoelen, catering, personeel en zelfs een luchtkussen. U kunt het zo gek niet bedenken en wij hebben het. Voor het volledige aanbod kunt u kijken bij de pagina verhuur.

Al vele jaren een begrip in de regio, Cuisine Superieure. Wij verzorgen ook al vele jaren partyverhuur voor evenementen. Onze ervaring zetten wij graag in om een mooie feestlocatie op te bouwen.

Wij werken in een zeer ruime cirkel om Groot-Ammers heen. Denk hierbij aan Rotterdam, Dordrecht Gorinchem, Lopik tot Schoonhoven. Daar hoeft u zich dus niet druk om te maken.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij hebben jaren ervaring met het verhuren van feesttenten, statafels, stoelen, catering, etc. Wij kunnen u dus goed adviseren. Ook de opbouw kunt u volledig uit handen geven. Ons enthousiaste team gaat pas weg als u tevreden bent met het resultaat.

Klik hier voor de mogelijkheden

 

 

Advies & Organisatie

Cuisine Superieure staat u met haar kennis en ervaring graag terzijde met het geven van advies en bieden van organisatorische ondersteuning bij de opzet en de uitvoering van uw evenement. Voor u betekent dat minder tijdbesteding aan voorbereiding, nalopen van voorschriften, contact opnemen met toeleveranciers, etc.

Lees meer over Advies & Organisatie

Eten & Drinken

Voor een succesvol evenement is de gastronomische kwaliteit van het eten en drinken van grote importantie. Cuisine Superieure streeft ernaar zich hierin altijd proefbaar en zichtbaar te onderscheiden. Ons concept kent een accent op ambachtelijke producten met eerlijke ingrediënten.

Lees meer over eten & drinken

Personele ondersteuning

Cuisine Superieure verzorgt desgewenst de complete personele ondersteuning van uw evenement.
Dat betekent, dat wij naast koks en mensen voor de bediening ook kunnen zorgen voor mensen die op hun eigen wijze een belangrijke ondersteuning aan het welslagen kunnen bieden.

Onze vaste mensen in de bediening zijn representatieve routiniers die niets liever doen dan het u en uw gasten naar de zin maken.