Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

Partytent verhuur

Zoekt u een partytent verhuur bedrijf? Doe dat dan bij Cuisine Superieure. Wij verhuren partytenten voor de periode die wilt. U kunt bij ons een partytent huren per dag. Wij komen de partytent eventueel bij u afleveren en helpen u, mits gewenst, bij het opzetten hiervan. Uiteraard komen wij de partytent ook weer ophalen.

Een partytent is ideaal om tijdens uw borrel, feestje, evenement of BBQ op te zetten. Zo bent u verzekerd van een droge plek in het doorgaans natte Nederland. Daarnaast geeft een partytent ook sfeer en omdat de warmte in een tent blijft hangen, kunt u ook tot later op de avond genieten van een iets hogere temperatuur dan buiten de tent.

Uw partytent verhuur bij ons uit handen geven? Dat kan wij helpen u graag! Bekijk onze verhuur pagina om de gewenste partytent te huren.

Parttytent verhuur door Cuisine Superieure

Cuisines Superieure is een cateringsbedrijf met een verhuurtak. Wij verhuren naast partytenten ook bijvoorbeeld een bijpassende bar, een mobiele ijssalon, een BBQ, springkussens, tafels en stoelen en ga maar door.

Alles wat u maar nodig kunt hebben voor uw feestje kunt u bij ons huren. Wij zijn uw leverancier voor partytent verhuur.

Vragen over onze partytent verhuur?

Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

U kunt ons altijd bellen op 0184 – 66 22 66 of de gegevens op onze contactpagina gebruiken

Contactpagina

Inrichting & Aankleding

Uw zakelijk evenement is een belangrijke manifestatie binnen uw bedrijf. Voor uw klanten en/of voor uw personeel. Cuisine Superieure voelt deze importantie terdege aan en wil daar met u op de juiste manier op inspelen. Cuisine Superieure denkt met u mee als het gaat om uw presentatie, technische en audiovisuele ondersteuning en de aankleding en inrichting van uw locatie.

Lees meer over Inrichting & Aankleding

Personele ondersteuning

Cuisine Superieure verzorgt desgewenst de complete personele ondersteuning van uw evenement.
Dat betekent, dat wij naast koks en mensen voor de bediening ook kunnen zorgen voor mensen die op hun eigen wijze een belangrijke ondersteuning aan het welslagen kunnen bieden.

Onze vaste mensen in de bediening zijn representatieve routiniers die niets liever doen dan het u en uw gasten naar de zin maken.