Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

Partytent huren Dordrecht

Wilt u een partytent huren in Dordrecht of omgeving? Doe dat dan bij Cuisine Superieure. Wij verhuren partytenten voor de periode die wilt. U kunt bij ons een partytent huren Dordrecht per dag. Wij komen de partytent eventueel bij u afleveren en helpen u, mits gewenst, bij het opzetten hiervan. Uiteraard komen wij de partytent ook weer ophalen.

Een partytent is ideaal om tijdens uw borrel, feestje, evenement of BBQ op te zetten. Zo bent u verzekerd van een droge plek in het doorgaans natte Nederland. Daarnaast geeft een partytent ook sfeer en omdat de warmte in een tent blijft hangen, kunt u ook tot later op de avond genieten van een iets hogere temperatuur dan buiten de tent.

Wij verhuren onze tenten ook met dichte zijkanten. Kortom: voor een partytent huren Dordrecht kunt u bij ons terecht.

Huren bij Cuisine Superieure

Cuisines Superieure is een cateringsbedrijf met een verhuurtak. Wij verhuren naast partytenten ook bijvoorbeeld een bijpassende bar, een mobiele ijssalon, een BBQ, springkussens, tafels en stoelen en ga maar door.

Alles wat u maar nodig kunt hebben voor uw feestje kunt u bij ons huren. Zo kunt u bij ons ook uw partytent huren.

Vragen over een partytent huren Dordrecht?

Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons altijd bellen op 0184 – 66 22 66 of de gegevens op onze contactpagina gebruiken.

Direct een partytent huren

Inrichting & Aankleding

Uw zakelijk evenement is een belangrijke manifestatie binnen uw bedrijf. Voor uw klanten en/of voor uw personeel. Cuisine Superieure voelt deze importantie terdege aan en wil daar met u op de juiste manier op inspelen. Cuisine Superieure denkt met u mee als het gaat om uw presentatie, technische en audiovisuele ondersteuning en de aankleding en inrichting van uw locatie.

Lees meer over Inrichting & Aankleding

Personele ondersteuning

Cuisine Superieure verzorgt desgewenst de complete personele ondersteuning van uw evenement.
Dat betekent, dat wij naast koks en mensen voor de bediening ook kunnen zorgen voor mensen die op hun eigen wijze een belangrijke ondersteuning aan het welslagen kunnen bieden.

Onze vaste mensen in de bediening zijn representatieve routiniers die niets liever doen dan het u en uw gasten naar de zin maken.