Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

Lunch op locatie

Wilt u een lunch op locatie laten verzorgen? Denk dan eens aan Cuisine Superieure. Uw partycateraar die ook uw lunch op locatie verzorgt. Van een soepje met stokbrood tot een uitgebreid buffet, wij regelen het allemaal tot in de puntjes.

Waar u ook een lunch wil geven, wij komen die graag verzorgen. Wij werken namelijk in een zeer ruim werkgebied rondom Groot-Ammers.

Al uw wensen

Welke wensen heeft u? Wij kunnen er voor zorgen. Wilt u de complete lunch op locatie uit handen geven? Of alleen het eten? Geen probleem. Wij kunnen overal voor zorgen. Voor het eten en drinken, de aankleding, personeel en koks, springkussens voor de kinderen en voor de ouderen een biertap of een mosselman*.

*in het juiste seizoen.

Vooraf komen wij graag de lunch bespreken. Zodat u precies weet wat u van ons mag verwachten. En is de lunch afgelopen? Dan ruimen we alles netjes op zodat u daar ook niet meer over na hoeft te denken.

Mogelijkheden bespreken?

Wilt u met ons de mogelijkheden van een lunch op locatie bespreken? Neem dan contact met ons op via 0184 – 66 22 66 of gebruik de gegevens die u kunt vinden op onze contact pagina.

Contact opnemen om uw lunch te bespreken

Personele ondersteuning

Cuisine Superieure verzorgt desgewenst de complete personele ondersteuning van uw evenement.
Dat betekent, dat wij naast koks en mensen voor de bediening ook kunnen zorgen voor mensen die op hun eigen wijze een belangrijke ondersteuning aan het welslagen kunnen bieden.

Onze vaste mensen in de bediening zijn representatieve routiniers die niets liever doen dan het u en uw gasten naar de zin maken.

 

Advies & Organisatie

Cuisine Superieure staat u met haar kennis en ervaring graag terzijde met het geven van advies en bieden van organisatorische ondersteuning bij de opzet en de uitvoering van uw evenement. Voor u betekent dat minder tijdbesteding aan voorbereiding, nalopen van voorschriften, contact opnemen met toeleveranciers, etc.

Lees meer over Advies & Organisatie