Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

Koelkast huren

Wilt u binnenkort een feestje geven? Denk dan ook eens aan een koelkast huren. Drankjes zijn natuurlijk het lekkerst als deze gekoeld zijn. Vaak is één koelkast niet afdoende om genoeg drankjes gekoeld te houden, een extra koelkast huren is dan een goede oplossing. Bij Cuisine Superieure is dit mogelijk. Een koelkast huren kan bij ons tegen hele scherpe prijzen. Een koelkast huren is bij ons erg gemakkelijk. Neem contact op met ons en wij ontzorgen u volledig. Zodat u zelf ook van uw feestje kan genieten.

Al vele jaren een begrip in de regio, Cuisine Superieure. Wij verzorgen ook al vele jaren koelkasten en keukenapparatuur voor evenementen. Ons team zorgt er met plezier voor dat de koelkast op de plaatst komt waar u dat wilt.

Wij werken in een zeer ruime cirkel om Groot-Ammers heen. Denk hierbij aan Rotterdam, Dordrecht Gorinchem, Lopik tot Schoonhoven. Daar hoeft u zich dus niet druk om te maken.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij leveren de koelkast bij u thuis en halen deze na afloop natuurlijk ook weer op. Naast het leveren van koelkasten en keukenapparatuur kunnen wij alles leveren om uw feestje te laten slagen. Denk hierbij aan partytenten, statafels, stoelen, heaters en decoratie. Ook is het mogelijk om bediening te hebben op uw feestje. U kunt het niet bedenken en wij zorgen er voor.

Voor een perfect geregeld feestje met koude drankjes bent u bij Cuisine Superieure aan het juiste adres!

Klik op onderstaande knop voor meer informatie!

Klik hier

In ons arrangement puur eten en drinken wordt uitsluitend ambachtelijke en eerlijk gemaakte producten gepresenteerd. Naast het gebruikelijke assortiment zijn er de biologische wijnen, verse fruitsappen, eerlijk vlees, ambachtelijk gemaakt ijs en verse fruitsalade.

Maak kennis met ons uitgebreide grand cuisine lopend buffet. Er is voor ieder wat wils, verse salades, vlees- en vis specialiteiten, een heerlijke broodmand, fruitschalen, bijzondere bijgerechten enz. op een unieke wijze gepresenteerd.

Dit arrangement bied u alles wat u nodig heeft voor een gezellige avond. Dit arrangement kan ook (gedeeltelijk) worden ingezet als een uitgebreide lunch. U kunt hierbij denken aan een koffie- en theetafel met vers gebak, ruime drankkeuze, heerlijke koude en warme hapjes, tapenades, broodje bourgondische beenham, ambachtelijke saté of een uitgebreide broodmaaltijd.