Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

Heater huren

Wilt u binnenkort een heater huren? Cuisine Superieure heeft heaters die u kunt huren. Zo blijft u in de koudere maanden toch comfortabel in tuin staan. Wij regelen een goedwerkende heater voor u met veel plezier. Zo kunt u heel het jaar door genieten van uw tuin. Met vele jaren ervaring weet u zeker dat uw feesttent goed verwarmd wordt. Een heater huren is bij ons erg gemakkelijk. Neem contact op met ons en wij ontzorgen u volledig. Zodat u zelf ook van uw feestje kan genieten.

Al vele jaren een begrip in de regio, Cuisine Superieure. Wij verzorgen ook al vele jaren de tenten voor evenementen. Onze ervaring zetten wij graag in om een mooie heater te plaatsen bij uw evenement.

Wij werken in een zeer ruime cirkel om Groot-Ammers heen. Denk hierbij aan Rotterdam, Dordrecht Gorinchem, Lopik tot Schoonhoven. Daar hoeft u zich dus niet druk om te maken.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij leveren goede en veilige heaters om u het zo comfortabel mogelijk te maken. Daarnaast geven wij u het advies om een tent te huren om zo de warmte beter vast te houden. Daarnaast doen wij ook aan de opbouw van de tent en wij kunnen daarbij ook tafels, stoelen, heaters en decoratie leveren. Ook is het mogelijk om bediening te hebben op uw feestje. U kunt het niet bedenken en wij zorgen er voor.

Voor een perfect geregeld feestje met een warme heater bent u bij Cuisine Superieure aan het juiste adres!

 

Klik hier voor meer info

Dit arrangement bied u alles wat u nodig heeft voor een gezellige avond. Dit arrangement kan ook (gedeeltelijk) worden ingezet als een uitgebreide lunch. U kunt hierbij denken aan een koffie- en theetafel met vers gebak, ruime drankkeuze, heerlijke koude en warme hapjes, tapenades, broodje bourgondische beenham, ambachtelijke saté of een uitgebreide broodmaaltijd.

 

Advies & Organisatie

Cuisine Superieure staat u met haar kennis en ervaring graag terzijde met het geven van advies en bieden van organisatorische ondersteuning bij de opzet en de uitvoering van uw evenement. Voor u betekent dat minder tijdbesteding aan voorbereiding, nalopen van voorschriften, contact opnemen met toeleveranciers, etc.

Lees meer over Advies & Organisatie

Winterbuffet

Voor tijdens de koude dagen kunt u zich natuurlijk niets bedenken dat lekkerder is dan een heerlijk buffet aangepast op de temperatuur buiten. Dit buffet bevat diverse stamppotten, met heerlijke bijpassende soorten vlees.

Lees meer