Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

Hapjes aan huis

Bent u op zoek naar een bedrijf dat hapjes aan huis kan leveren. Dan ben u bij Cuisine Superieure aan het juiste adres. De lekkerste hapjes aan huis worden verzorgd door onze chefs en traiteurs. Laat iedereen genieten van lekkere hapjes aan huis en maak het jezelf makkelijk. Zo heb je zelf ook meer tijd om te genieten van jouw feestje.

Al vele jaren een begrip in de regio, Cuisine Superieure. Wij verzorgen ook al vele jaren terrasverwamers voor evenementen. Onze ervaring zetten wij graag in om lekkere hapjes aan huis te verzorgen.

Wij werken in een zeer ruime cirkel om Groot-Ammers heen. Denk hierbij aan Rotterdam, Dordrecht Gorinchem, Lopik tot Schoonhoven. Daar hoeft u zich dus niet druk om te maken.

Wat kunt u van ons verwachten?

De lekkerste hapjes aan huis worden verzorgd door onze chefs. Zij hebben jaren ervaring en kunnen de lekkerste hapjes aan huis maken. Voor eventuele wensen of allergieën kunt u het beste contact opnemen.

Neem hier contact op

Bij het ‘de bourgondische eterij’ arrangement staan de Franse wijnen en keuken centraal.

Bella Italia: La Dolce Vita


Het zoete Italiaanse leven! Mediterraans genieten in de Italiaanse sfeer. U waant zich al in het land van zon, heerlijke gerechten en de meest fantastische Italiaanse wijnen. Bij dit buffet moet u denken aan pasta salades uit Rome, maar ook frutti di mare al forno, een Napolitaans geïnspireerd gerecht. Al onze Italiaanse gerechten zijn ook erg goed te combineren met Italiaans schepijs. Wij zeggen “buon appetito!”

 

Lees meer

 

Maak kennis met ons uitgebreide grand cuisine lopend buffet. Er is voor ieder wat wils, verse salades, vlees- en vis specialiteiten, een heerlijke broodmand, fruitschalen, bijzondere bijgerechten enz. op een unieke wijze gepresenteerd.