Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

Glazen huren

Gaat u binnenkort glazen huren? Cuisine Superieure heeft een ruim assortiment glazen die u kunt huren. Wij regelen een prachtige glazen voor u met veel plezier. Van bierglazen tot longdrinkglazen, het is geen probleem voor ons. Met vele jaren ervaring weet u zeker dat glazen huren bij Cuisine Superieure veilig, vertrouwd en vooral handig is. Glazen huren is bij ons erg gemakkelijk. Neem contact op met ons en wij ontzorgen u volledig. Zodat u zelf ook van uw feestje kan genieten.

Al vele jaren een begrip in de regio, Cuisine Superieure. Wij verzorgen ook al vele jaren glazen voor evenementen. Onze ervaring zetten wij graag in om glazen te leveren bij uw evenement.

Wij werken in een zeer ruime cirkel om Groot-Ammers heen. Denk hierbij aan Rotterdam, Dordrecht Gorinchem, Lopik tot Schoonhoven. Daar hoeft u zich dus niet druk om te maken.

Wat kunt u van ons verwachten?

Denk aan het leveren van verschillende soorten glazen. Longdrinks, bierglazen, wijnglazen, etc. Naast het verhuren van glazen doen wij ook aan het opbouwen tenten wij kunnen daarbij ook tafels, stoelen, heaters en decoratie leveren. Ook is het mogelijk om bediening te hebben op uw feestje. U kunt het niet bedenken en wij zorgen er voor.

Voor een perfect geregeld feestje met mooie glazen bent u bij Cuisine Superieure aan het juiste adres!

Klik hier om contact op te nemen

Eten & Drinken

Voor een succesvol evenement is de gastronomische kwaliteit van het eten en drinken van grote importantie. Cuisine Superieure streeft ernaar zich hierin altijd proefbaar en zichtbaar te onderscheiden. Ons concept kent een accent op ambachtelijke producten met eerlijke ingrediënten.

Lees meer over eten & drinken

Inrichting & Aankleding

Uw zakelijk evenement is een belangrijke manifestatie binnen uw bedrijf. Voor uw klanten en/of voor uw personeel. Cuisine Superieure voelt deze importantie terdege aan en wil daar met u op de juiste manier op inspelen. Cuisine Superieure denkt met u mee als het gaat om uw presentatie, technische en audiovisuele ondersteuning en de aankleding en inrichting van uw locatie.

Lees meer over Inrichting & Aankleding