Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

Feesttent huren

Gaat u binnenkort een feesttent huren?  Cuisine Superieure heeft de feesttent die u graag wilt huren. Wij regelen een prachtige feesttent voor u met veel plezier. Van kleine feesttenten tot enorme feesttenten, het is geen probleem voor ons. Met vele jaren ervaring weet u zeker dat uw feesttent veilig, warm en vooral droog is.  Een feesttent huren is bij ons erg gemakkelijk. Neem contact op met ons en wij ontzorgen u volledig. Zodat u zelf ook van uw feestje kan genieten.

Al vele jaren een begrip in de regio, Cuisine Superieure. Wij verzorgen ook al vele jaren de feesttenten voor evenementen. Onze ervaring zetten wij graag in om een mooie feesttent te plaatsen bij uw evenement.

Wij werken in een zeer ruime cirkel om Groot-Ammers heen. Denk hierbij aan Rotterdam, Dordrecht Gorinchem, Lopik tot Schoonhoven. Daar hoeft u zich dus niet druk om te maken.

Wat kunt u van ons verwachten?

Denk aan de opbouw van de feesttent en wij kunnen daarbij ook tafels, stoelen, heaters en decoratie leveren. Ook is het mogelijk om bediening te hebben op uw feestje. U kunt het niet bedenken en wij zorgen er voor.

Voor een perfect geregelde feestje met een mooie feesttent bent u bij Cuisine Superieure aan het juiste adres!

Contact opnemen voor een mooie feesttent

Inrichting & Aankleding

Uw zakelijk evenement is een belangrijke manifestatie binnen uw bedrijf. Voor uw klanten en/of voor uw personeel. Cuisine Superieure voelt deze importantie terdege aan en wil daar met u op de juiste manier op inspelen. Cuisine Superieure denkt met u mee als het gaat om uw presentatie, technische en audiovisuele ondersteuning en de aankleding en inrichting van uw locatie.

Lees meer over Inrichting & Aankleding

 

Advies & Organisatie

Cuisine Superieure staat u met haar kennis en ervaring graag terzijde met het geven van advies en bieden van organisatorische ondersteuning bij de opzet en de uitvoering van uw evenement. Voor u betekent dat minder tijdbesteding aan voorbereiding, nalopen van voorschriften, contact opnemen met toeleveranciers, etc.

Lees meer over Advies & Organisatie