Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

Barbecuepakketten

Bij Cuisine Superieure hebben we een uitgebreid aanbod aan barbecuepakketten. Wilt u meer een simpele samenstelling toch een luxer aanbod. Wij hebben voor ieder wat wils. U kunt kiezen uit 5 verschillende pakketten met veel variatie. Tevens hebben wij ook een selectie van verschillende salades.

Lees meer

Bella Italia: La Dolce Vita


Het zoete Italiaanse leven! Mediterraans genieten in de Italiaanse sfeer. U waant zich al in het land van zon, heerlijke gerechten en de meest fantastische Italiaanse wijnen. Bij dit buffet moet u denken aan pasta salades uit Rome, maar ook frutti di mare al forno, een Napolitaans geïnspireerd gerecht. Al onze Italiaanse gerechten zijn ook erg goed te combineren met Italiaans schepijs. Wij zeggen “buon appetito!”

 

Lees meer

 

Het Oosters buffet

Een kijkje in de Oosterse keuken is zeker de moeite waard. Met haar specifieke smaken zullen onze gerechten u zeker positief verrast doen staan.

Lees meer

Het Oud Hollands buffet

De smaken van vroeger, waarvan wij zeggen; “toen oma het nog maakte”. Een wisselend aanbod van soep per seizoen. Heel veel lekkers meer…

Lees meer

Het Buffet Superieure

Dit buffet is een samenstelling van gerechten uit verschillende keukens van over de gehele wereld. Ook hierin is weer gebruik gemaakt van hoogste kwaliteitsproducten. Kijk snel verder en ontdek het aanbod van dit buffet.

Lees meer

Onze Dessert suggesties

Wat is nu lekkerder dan een heerlijk maaltijd af te sluiten met een fantastisch dessert.
Er zijn tal van mogelijkheden.

Lees meer

Winterbuffet

Voor tijdens de koude dagen kunt u zich natuurlijk niets bedenken dat lekkerder is dan een heerlijk buffet aangepast op de temperatuur buiten. Dit buffet bevat diverse stamppotten, met heerlijke bijpassende soorten vlees.

Lees meer