Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

Catering Molenaarsgraaf

Zoekt u een cateringsbedrijf voor Molenaarsgraaf en omgeving? Dan kunt u zeker bij Cuisine Superieure terecht. Wij helpen u bij het realiseren van uw feestje, BBQ, evenement of borrel. Uw catering Molenaarsgraaf is bij ons in de juiste handen.

Al vele jaren actief, en voor velen een begrip in de omgeving; Cuisine Superieure zorgt er voor dat uw niets te kort komt. Wij verzorgen de catering in Molenaarsgraaf van A tot Z en in de puntjes.

Referenties kunt u vinden op onze pagina impressie, of op onze Facebook pagina.

Actief in de hele regio!

Naast de catering Molenaarsgraaf verzorgen wij bijvoorbeeld ook de catering in de volgende plaatsen: Dordrecht, Zwijndrecht, Gorinchem, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Hendrik Ido Ambacht, Lopik, Schoonhoven, Lekkerkerk en Bergambacht. Maar natuurlijk kijken wij graag verder dan deze regio’s. Zoekt u een cateraar buiten deze plaatsen? Laat het ons weten, waarschijnlijk kunnen we namelijk ook u helpen bij een leuk feest of evenement.

Meer informatie of direct regelen

Wilt u meer informatie over ons, over catering Molenaarsgraaf of over de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Direct een catering regelen kan natuurlijk ook. Bekijk onze contactpagina of bel direct met 0184-662266.

Direct contact opnemen

Winterbuffet

Voor tijdens de koude dagen kunt u zich natuurlijk niets bedenken dat lekkerder is dan een heerlijk buffet aangepast op de temperatuur buiten. Dit buffet bevat diverse stamppotten, met heerlijke bijpassende soorten vlees.

Lees meer

Onze Dessert suggesties

Wat is nu lekkerder dan een heerlijk maaltijd af te sluiten met een fantastisch dessert.
Er zijn tal van mogelijkheden.

Lees meer