Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

Catering De Donk

Zoekt u een cateringsbedrijf voor De Donk en omgeving? Dan kunt u zeker bij Cuisine Superieure terecht. Wij helpen u bij het realiseren van uw feestje, BBQ, evenement of borrel. Uw catering De Donk is bij ons in de juiste handen.

Al vele jaren actief, en voor velen een begrip in de omgeving; Cuisine Superieure zorgt er voor dat uw niets te kort komt. Wij verzorgen de catering in Leerdam van A tot Z en in de puntjes.

Referenties kunt u vinden op onze pagina impressie, of op onze Facebook pagina.

Actief in de hele regio!

Naast de catering De Donk verzorgen wij bijvoorbeeld ook de catering in de volgende plaatsen: Dordrecht, Zwijndrecht, Gorinchem, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Hendrik Ido Ambacht, Lopik, Schoonhoven, Lekkerkerk en Bergambacht. Maar natuurlijk kijken wij graag verder dan deze regio’s. Zoekt u een cateraar buiten deze plaatsen? Laat het ons weten, waarschijnlijk kunnen we namelijk ook u helpen bij een leuk feest of evenement.

Meer informatie of direct regelen

Wilt u meer informatie over ons, over catering De Donk of over de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Direct een catering regelen kan natuurlijk ook. Bekijk onze contactpagina of bel direct met 0184-662266.

Direct contact opnemen

Het Buffet Superieure

Dit buffet is een samenstelling van gerechten uit verschillende keukens van over de gehele wereld. Ook hierin is weer gebruik gemaakt van hoogste kwaliteitsproducten. Kijk snel verder en ontdek het aanbod van dit buffet.

Lees meer

Bij het ‘de bourgondische eterij’ arrangement staan de Franse wijnen en keuken centraal.