Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

Catering aan huis

Zoekt u een goede cateraar die bij u de catering aan huis kan regelen? Dan kunt u zeker bij Cuisine Superieure terecht. Al jaren lang een begrip in de Drechtsteden, en een ruime kring daar om heen, op het gebied van catering aan huis.

Uw feestje, partijtje, evenement, bedrijfs-borrel of anders kan door ons van A tot Z geregeld worden. En dan bedoelen we ook van A tot Z. Wat u ook te vieren heb, wat u uw gasten ook wilt geven, wij kunnen er voor zorgen.

Voorbeelden

Enkele reeds gerealiseerde projecten kunt u vinden onder het kopje impressie bovenaan deze website. Natuurlijk kunt u ook op onze Facebook pagina zien wat wij zoal allemaal aan catering aan huis gerealiseerd hebben.

Zo hebben wij deze zomer diverse BBQ’s verzorgt voor familiefeesten of een vrijgezellenfeest. Maar ook een walking dinner of een brunch is mogelijk. Hoe gek u het ook wil maken, wij helpen u hiermee.

Vragen of liever direct regelen?

Heeft u vragen over onze catering aan huis? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via 0184 – 66 22 66. Of gebruik één van onze andere contactmogelijkheden welke u kunt vinden op onze contactpagina.

Via onderstaande knop komt u daar in 1 klik.

Contact opnemen om de catering aan huis te bespreken

Personele ondersteuning

Cuisine Superieure verzorgt desgewenst de complete personele ondersteuning van uw evenement.
Dat betekent, dat wij naast koks en mensen voor de bediening ook kunnen zorgen voor mensen die op hun eigen wijze een belangrijke ondersteuning aan het welslagen kunnen bieden.

Onze vaste mensen in de bediening zijn representatieve routiniers die niets liever doen dan het u en uw gasten naar de zin maken.

 

Advies & Organisatie

Cuisine Superieure staat u met haar kennis en ervaring graag terzijde met het geven van advies en bieden van organisatorische ondersteuning bij de opzet en de uitvoering van uw evenement. Voor u betekent dat minder tijdbesteding aan voorbereiding, nalopen van voorschriften, contact opnemen met toeleveranciers, etc.

Lees meer over Advies & Organisatie