Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

Buffet op locatie regelen?

Bij Cuisine Superieure regelt u gemakkelijk, snel en vertrouwd uw buffet op locatie. Geen feest is ons te klein en geen evenement is ons te groot. Benieuwd naar wat wij allemaal voor u kunnen regelen en hoe wij uw buffet op locatie tot een succes kunnen maken? Lees dan verder op deze pagina.

Wat kunnen wij voor u regelen?

Het totale buffet op locatie nemen wij voor u (als u wilt tenminste) uit handen. Wij komen graag vooraf uw wensen bespreken, kopen het eten in en zorgen dat op de dag van het buffet alles op tijd klaar staat.

Tijdens het buffet kan ons personeel de verzorging doen, wij kunnen voor een biertab zorgen, of voor een tent. U kunt het allemaal niet bedenken en wij kunnen er voor zorgen. Het eten is altijd van uitstekende kwaliteit omdat wij zoveel mogelijk werken met streekproducten. De aankleding kan ook door ons worden verzorgd.

Na afloop van het buffet op locatie zorgen wij dat alles weer netjes wordt opgeruimd en dat u hier niets voor hoeft te doen.

U ziet het! Het totale buffet wordt door ons geregeld.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben u benieuwd naar de mogelijkheden en bijbehorende prijzen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag aan een advies en offerte op maat. U weet dan precies waar u aan toe bent en wij zorgen voor een vlekkeloos verlopen buffet op locatie.

Contact opnemen kan via 0184 – 66 22 66 of met één van de gegevens op onze contactpagina. Klik hieronder op de knop om direct op onze contactpagina te komen.

Contact opnemen om uw buffet te bespreken

Personele ondersteuning

Cuisine Superieure verzorgt desgewenst de complete personele ondersteuning van uw evenement.
Dat betekent, dat wij naast koks en mensen voor de bediening ook kunnen zorgen voor mensen die op hun eigen wijze een belangrijke ondersteuning aan het welslagen kunnen bieden.

Onze vaste mensen in de bediening zijn representatieve routiniers die niets liever doen dan het u en uw gasten naar de zin maken.

 

Advies & Organisatie

Cuisine Superieure staat u met haar kennis en ervaring graag terzijde met het geven van advies en bieden van organisatorische ondersteuning bij de opzet en de uitvoering van uw evenement. Voor u betekent dat minder tijdbesteding aan voorbereiding, nalopen van voorschriften, contact opnemen met toeleveranciers, etc.

Lees meer over Advies & Organisatie