Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

Buffet huren?

Bij Cuisine Superieure regelt u gemakkelijk, snel en vertrouwd uw buffet huren. Geen feest is ons te klein en geen evenement is ons te groot. Benieuwd naar wat wij allemaal voor u kunnen regelen en hoe u een buffet kunt huren? Lees dan verder op deze pagina.

Wat kunnen wij voor u regelen?

Het totale verzorgen van een buffet nemen wij voor u (als u wilt tenminste) uit handen, u kunt bijvoorbeeld alleen de benodigdheden voor een buffet huren, maar u kunt ook personeel, statafels en decoratie huren. Wij komen graag vooraf uw wensen bespreken, kopen het eten in en zorgen dat op de dag van het buffet alles op tijd klaar staat.

Tijdens het buffet kan ons personeel de verzorging doen, wij kunnen voor een biertab zorgen, of voor een tent. U kunt het allemaal niet bedenken en wij kunnen er voor zorgen. Het eten is altijd van uitstekende kwaliteit omdat wij zoveel mogelijk werken met streekproducten. De aankleding kan ook door ons worden verzorgd.

Bij buffet huren zorgen wij dat alles weer netjes wordt opgeruimd en dat u hier niets voor hoeft te doen.

U ziet het! Het totale buffet huren wordt door ons geregeld.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben u benieuwd naar de mogelijkheden en bijbehorende prijzen voor een buffet huren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag aan een advies en offerte op maat. U weet dan precies waar u aan toe bent en wij zorgen voor een vlekkeloos verlopen evenement.

Contact opnemen kan via 0184 – 66 22 66 of met één van de gegevens op onze contactpagina. Klik hieronder op de knop om direct op onze contactpagina te komen.

Buffet huren? Klik hier

Eten & Drinken

Voor een succesvol evenement is de gastronomische kwaliteit van het eten en drinken van grote importantie. Cuisine Superieure streeft ernaar zich hierin altijd proefbaar en zichtbaar te onderscheiden. Ons concept kent een accent op ambachtelijke producten met eerlijke ingrediënten.

Lees meer over eten & drinken

 

Advies & Organisatie

Cuisine Superieure staat u met haar kennis en ervaring graag terzijde met het geven van advies en bieden van organisatorische ondersteuning bij de opzet en de uitvoering van uw evenement. Voor u betekent dat minder tijdbesteding aan voorbereiding, nalopen van voorschriften, contact opnemen met toeleveranciers, etc.

Lees meer over Advies & Organisatie