Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

Biertap huren

Geeft u binnenkort een feestje? Maak het feestje compleet met een biertap! Bij ons kunt u een mooie biertap huren. Het lekkerste bier komt natuurlijk koud uit de tap en drink je uit een glas. Wij hebben verschillende bieren op de tap. Zo hebben wij fusten voor grote groepen (50L) en fusten voor kleinere groepen (20L). Dus gaat u een biertap huren, denk dan aan Cuisine Superieure. Wij regelen het van top tot teen. Verzin het maar en wij kunnen het voor u regelen.

Al vele jaren een begrip in de regio, Cuisine Superieure. Wij verzorgen ook al vele jaren alle benodigdheden voor uw feestje. Onze ervaring zetten wij graag in om ook van uw feest iets onvergetelijks te maken.

Wij werken in een zeer ruime cirkel om Groot-Ammers heen. Denk hierbij aan Rotterdam, Dordrecht Gorinchem, Lopik tot Schoonhoven. Daar hoeft u zich dus niet druk om te maken.

Wat kunnen wij allemaal voor u regelen?

Denk aan feesttenten, statafels en decoratie. Daarnaast kunnen wij het personeel en catering leveren. Zaken als een springkussen voor kinderen zijn ook mogelijk, u kunt het niet bedenken en wij zorgen er voor.

Dus wilt u heerlijk, koud bier uit de tap op uw verjaardag of feestje?

 

Bestel direct een biertap!

 

Advies & Organisatie

Cuisine Superieure staat u met haar kennis en ervaring graag terzijde met het geven van advies en bieden van organisatorische ondersteuning bij de opzet en de uitvoering van uw evenement. Voor u betekent dat minder tijdbesteding aan voorbereiding, nalopen van voorschriften, contact opnemen met toeleveranciers, etc.

Lees meer over Advies & Organisatie

Eten & Drinken

Voor een succesvol evenement is de gastronomische kwaliteit van het eten en drinken van grote importantie. Cuisine Superieure streeft ernaar zich hierin altijd proefbaar en zichtbaar te onderscheiden. Ons concept kent een accent op ambachtelijke producten met eerlijke ingrediënten.

Lees meer over eten & drinken