Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

BBQ vlees bestellen

Bent u van plan een BBQ te geven? Dan kunt u bij ons BBQ vlees bestellen. Wij zorgen voor het lekkerste vlees van goede kwaliteit. Daarvoor kunt u zeker bij Cuisine Superieure terecht. Al jaren lang een begrip in de Drechtsteden, en een ruime kring daar om heen, op het gebied van barbecue vlees bestellen.

Bij een goede BBQ is het natuurlijk belangrijk om goed vlees te hebben. Wij nemen een groot deel voorbereiding weg voor u en zorgen ook nog eens voor heerlijk vlees. Hier hoort natuurlijk lekker vlees, gezonde salades en vers brood bij. Wat u ook wenst, wij kunnen het beste BBQ vlees bestellen en deze op tijd leveren. Ook voor het huren van een barbecue met personeel kunt u terecht bij ons.

Vegetarisch

Bent u vegetarisch? Dit is natuurlijk geen enkel probleem. Geef dit bij ons aan en wij regelen een BBQ waar ook vegetarische mensen plezier aan beleven. Het moet natuurlijk voor iedereen een feestje blijven.

Vragen of liever direct regelen?

Heeft u vragen over het BBQ vlees bestellen? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via 0184 – 66 22 66. Of gebruik één van onze andere contactmogelijkheden welke u kunt vinden op onze contactpagina.

Via onderstaande knop komt u daar in 1 klik.

BBQ vlees bestellen? Klik hier.

In ons arrangement puur eten en drinken wordt uitsluitend ambachtelijke en eerlijk gemaakte producten gepresenteerd. Naast het gebruikelijke assortiment zijn er de biologische wijnen, verse fruitsappen, eerlijk vlees, ambachtelijk gemaakt ijs en verse fruitsalade.

Vegetarisch buffet

Laat u vlees liever liggen en bent u een vegetarische eter? Laat u dan inspireren door ons samengestelde vegetarische buffet.

Lees meer

 

Barbecuepakketten

Bij Cuisine Superieure hebben we een uitgebreid aanbod aan barbecuepakketten. Wilt u meer een simpele samenstelling toch een luxer aanbod. Wij hebben voor ieder wat wils. U kunt kiezen uit 5 verschillende pakketten met veel variatie. Tevens hebben wij ook een selectie van verschillende salades.

Lees meer