Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

BBQ pakketten

Ben u op zoek naar een mooi, goed verzorgde BBQ pakketen? Dan kunt u zeker bij Cuisine Superieure terecht. Al jaren lang een begrip in de Drechtsteden, en een ruime kring daar om heen, op het gebied van speciale BBQ pakketen.

Uw BBQ wordt nog beter met prachtig BBQ pakketten. Wij nemen een groot deel voorbereiding weg voor u en zorgen ook nog eens voor heerlijk vlees. Hier hoort natuurlijk lekker vlees, gezonde salades en vers brood bij. Wat u ook wenst bij uw BBQ pakketten, wij kunnen het leveren. Ook voor het huren van een BBQ met personeel kunt u terecht bij ons.

Voorbeelden

Wij deze zomer diverse BBQ’s verzorgt voor familiefeesten of een vrijgezellenfeest. Kijk op onze Facebook of op de site voor mooie impressiefoto’s.Maar ook een walking dinner of een brunch is mogelijk. Hoe gek u het ook wil maken, wij helpen u hiermee. Kijk op onze Facebook of op de site voor mooie impressiefoto’s.

Vragen of liever direct regelen?

Heeft u vragen over onze BBQ pakketten. Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via 0184 – 66 22 66. Of gebruik één van onze andere contactmogelijkheden welke u kunt vinden op onze contactpagina.

Via onderstaande knop komt u daar in 1 klik.

Contact opnemen om het BBQ pakketten te bespreken

Eten & Drinken

Voor een succesvol evenement is de gastronomische kwaliteit van het eten en drinken van grote importantie. Cuisine Superieure streeft ernaar zich hierin altijd proefbaar en zichtbaar te onderscheiden. Ons concept kent een accent op ambachtelijke producten met eerlijke ingrediënten.

Lees meer over eten & drinken

In ons arrangement puur eten en drinken wordt uitsluitend ambachtelijke en eerlijk gemaakte producten gepresenteerd. Naast het gebruikelijke assortiment zijn er de biologische wijnen, verse fruitsappen, eerlijk vlees, ambachtelijk gemaakt ijs en verse fruitsalade.

Onze Dessert suggesties

Wat is nu lekkerder dan een heerlijk maaltijd af te sluiten met een fantastisch dessert.
Er zijn tal van mogelijkheden.

Lees meer