Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

BBQ pakket

Ben u op zoek naar een mooi, goed verzorgd BBQ pakket? Dan kunt u zeker bij Cuisine Superieure terecht. Al jaren lang een begrip in de Drechtsteden, en een ruime kring daar om heen, op het gebied van een speciaal BBQ pakket.

Uw BBQ wordt nog beter met een prachtig BBQ pakket. Wij nemen een groot deel voorbereiding weg voor u en zorgen ook nog eens voor heerlijk vlees. Hier hoort natuurlijk lekker vlees, gezonde salades en vers brood bij. Wat u ook wenst bij uw BBQ pakket, wij kunnen het leveren. Ook voor het huren van een BBQ met personeel kunt u terecht bij ons.

Voorbeelden

Wij deze zomer diverse BBQ’s verzorgt voor familiefeesten of een vrijgezellenfeest. Kijk op onze Facebook of op de site voor mooie impressiefoto’s.Maar ook een walking dinner of een brunch is mogelijk. Hoe gek u het ook wil maken, wij helpen u hiermee. Kijk op onze Facebook of op de site voor mooie impressiefoto’s.

Vragen of liever direct regelen?

Heeft u vragen over ons BBQ pakket Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via 0184 – 66 22 66. Of gebruik één van onze andere contactmogelijkheden welke u kunt vinden op onze contactpagina.

Via onderstaande knop komt u daar in 1 klik.

Contact opnemen om het BBQ pakket te bespreken

Eten & Drinken

Voor een succesvol evenement is de gastronomische kwaliteit van het eten en drinken van grote importantie. Cuisine Superieure streeft ernaar zich hierin altijd proefbaar en zichtbaar te onderscheiden. Ons concept kent een accent op ambachtelijke producten met eerlijke ingrediënten.

Lees meer over eten & drinken

Dit arrangement bied u alles wat u nodig heeft voor een gezellige avond. Dit arrangement kan ook (gedeeltelijk) worden ingezet als een uitgebreide lunch. U kunt hierbij denken aan een koffie- en theetafel met vers gebak, ruime drankkeuze, heerlijke koude en warme hapjes, tapenades, broodje bourgondische beenham, ambachtelijke saté of een uitgebreide broodmaaltijd.

Barbecuepakketten

Bij Cuisine Superieure hebben we een uitgebreid aanbod aan barbecuepakketten. Wilt u meer een simpele samenstelling toch een luxer aanbod. Wij hebben voor ieder wat wils. U kunt kiezen uit 5 verschillende pakketten met veel variatie. Tevens hebben wij ook een selectie van verschillende salades.

Lees meer