Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

BBQ huren

Gaat u binnenkort een BBQ huren?  Cuisine Superieure heeft een groot scala aan BBQ’s. Zo hebben wij BBQ’s te huur voor kleine feesten maar wij hebben ook meerdere grote BBQ’s die u kunt huren, eventueel met personele ondersteuning. Wij regelen een de juiste bbq voor u met veel plezier. Ook kunnen wij zorgen voor het vlees en de catering. Met vele jaren ervaring weet u zeker dat uw BBQ huren verloopt als u gehoopt had.  Een BBQ huren is bij ons erg gemakkelijk. Neem contact op met ons en wij ontzorgen u volledig. zodat u zelf ook van uw BBQ kan genieten.

Al vele jaren een begrip in de regio, Cuisine Superieure. Wij verzorgen ook al vele jaren BBQ’s voor evenementen. Onze ervaring zetten wij graag in om een leuke BBQ te organiseren bij uw evenement.

Wij werken in een zeer ruime cirkel om Groot-Ammers heen. Denk hierbij aan Rotterdam, Dordrecht Gorinchem, Lopik tot Schoonhoven. Daar hoeft u zich dus niet druk om te maken.

Wat kunt u van ons verwachten?

Denk aan de het leveren van de BBQ, BBQen en de verzorging van de catering. Maar u kunt bij ons ook terecht voor het leveren van een feesttent en de aankleding van het feest.  Ook is het mogelijk om bediening te hebben op uw feestje. U kunt het zo gek niet bedenken en wij zorgen er voor.

Voor een perfect geregelde feestje met een gezellige BBQ bent u bij Cuisine Superrieure aan het juiste adres!

Contact opnemen voor het regelen van een BBQ

Eten & Drinken

Voor een succesvol evenement is de gastronomische kwaliteit van het eten en drinken van grote importantie. Cuisine Superieure streeft ernaar zich hierin altijd proefbaar en zichtbaar te onderscheiden. Ons concept kent een accent op ambachtelijke producten met eerlijke ingrediënten.

Lees meer over eten & drinken

Personele ondersteuning

Cuisine Superieure verzorgt desgewenst de complete personele ondersteuning van uw evenement.
Dat betekent, dat wij naast koks en mensen voor de bediening ook kunnen zorgen voor mensen die op hun eigen wijze een belangrijke ondersteuning aan het welslagen kunnen bieden.

Onze vaste mensen in de bediening zijn representatieve routiniers die niets liever doen dan het u en uw gasten naar de zin maken.

 

Advies & Organisatie

Cuisine Superieure staat u met haar kennis en ervaring graag terzijde met het geven van advies en bieden van organisatorische ondersteuning bij de opzet en de uitvoering van uw evenement. Voor u betekent dat minder tijdbesteding aan voorbereiding, nalopen van voorschriften, contact opnemen met toeleveranciers, etc.

Lees meer over Advies & Organisatie