Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

BBQ catering

Op zoek naar een cateraar voor uw BBQ? Cuisine Superieure regelt uw BBQ catering met veel plezier! Met ondertussen al vele jaren ervaring regelen wij uw BBQ van top tot teen. Verzin het maar en wij kunnen het voor u regelen. Of het nu een kleine of een grote BBQ wordt; de catering hiervan kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

AL vele jaren een begrip in de regio, Cuisine Superieure. Wij verzorgen ook al vele jaren de catering van BBQ’s en evenementen. Onze ervaring zetten wij graag in om ook van uw BBQ een mooi feest te maken.

Wat kunnen wij allemaal voor u regelen?

Denk aan de aanlevering van vlees en overige barbecue producten zoals salades, stokbrood en sausjes. Daarnaast kunnen wij het personeel en de aankleding verzorgen. Zaken als een springkussen voor kinderen of een biertap voor ouderen, u kunt het niet bedenken en wij zorgen er voor.

Daag ons uit, laat ons uw barbecue catering voor onze rekening nemen en geniet zelf ook van een onbezorgde barbecue!

Contact opnemen om uw BBQ te bespreken

Personele ondersteuning

Cuisine Superieure verzorgt desgewenst de complete personele ondersteuning van uw evenement.
Dat betekent, dat wij naast koks en mensen voor de bediening ook kunnen zorgen voor mensen die op hun eigen wijze een belangrijke ondersteuning aan het welslagen kunnen bieden.

Onze vaste mensen in de bediening zijn representatieve routiniers die niets liever doen dan het u en uw gasten naar de zin maken.

 

Advies & Organisatie

Cuisine Superieure staat u met haar kennis en ervaring graag terzijde met het geven van advies en bieden van organisatorische ondersteuning bij de opzet en de uitvoering van uw evenement. Voor u betekent dat minder tijdbesteding aan voorbereiding, nalopen van voorschriften, contact opnemen met toeleveranciers, etc.

Lees meer over Advies & Organisatie