Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

Barbecue vlees

Bent u van plan een BBQ te geven? Dan bent u aan het juiste adres voor barbecue vlees. Wij zorgen voor het lekkerste vlees van goede kwaliteit. Daarvoor kunt u zeker bij Cuisine Superieure terecht. Al jaren lang een begrip in de Drechtsteden, en een ruime kring daar om heen, op het gebied van lekker barbecue vlees.

Bij een goede BBQ is het natuurlijk belangrijk om goed vlees te hebben. Wij nemen een groot deel voorbereiding weg voor u en zorgen ook nog eens voor heerlijk barbecue vlees. Wij bieden ook pakketten aan, hier horen natuurlijk gezonde salades, sausjes en vers brood bij. Wat u ook wenst, wij hebben het beste barbecue vlees en kunnen deze op tijd leveren. Ook voor het huren van een barbecue met personeel kunt u terecht bij ons.

Vegetarisch

Bent u vegetarisch? Dit is natuurlijk geen enkel probleem. Geef dit bij ons aan en wij regelen een barbecue waar ook vegetarische mensen plezier aan beleven. Het moet natuurlijk voor iedereen een feestje blijven.

Vragen of liever direct regelen?

Heeft u vragen over ons barbecue vlees? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via 0184 – 66 22 66. Of gebruik één van onze andere contactmogelijkheden welke u kunt vinden op onze contactpagina.

Via onderstaande knop komt u daar in 1 klik.

Klik hier als u vragen heeft over het barbecue vlees

Eten & Drinken

Voor een succesvol evenement is de gastronomische kwaliteit van het eten en drinken van grote importantie. Cuisine Superieure streeft ernaar zich hierin altijd proefbaar en zichtbaar te onderscheiden. Ons concept kent een accent op ambachtelijke producten met eerlijke ingrediënten.

Lees meer over eten & drinken

Barbecuepakketten

Bij Cuisine Superieure hebben we een uitgebreid aanbod aan barbecuepakketten. Wilt u meer een simpele samenstelling toch een luxer aanbod. Wij hebben voor ieder wat wils. U kunt kiezen uit 5 verschillende pakketten met veel variatie. Tevens hebben wij ook een selectie van verschillende salades.

Lees meer

Dit arrangement bied u alles wat u nodig heeft voor een gezellige avond. Dit arrangement kan ook (gedeeltelijk) worden ingezet als een uitgebreide lunch. U kunt hierbij denken aan een koffie- en theetafel met vers gebak, ruime drankkeuze, heerlijke koude en warme hapjes, tapenades, broodje bourgondische beenham, ambachtelijke saté of een uitgebreide broodmaaltijd.