Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

Barbecue pakket

Ben u op zoek naar een mooi, goed verzorgd barbecue pakket? Dan kunt u zeker bij Cuisine Superieure terecht. Al jaren lang een begrip in de Drechtsteden, en een ruime kring daar om heen, op het gebied van een speciaal barbecue pakket.

Uw barbecue wordt nog beter met een prachtig barbecue pakket. Wij nemen een groot deel voorbereiding weg voor u en zorgen ook nog eens voor heerlijk vlees. Hier hoort natuurlijk lekker vlees, gezonde salades en vers brood bij. Wat u ook wenst bij uw barbecue pakket, wij kunnen het leveren. Ook voor het huren van een barbecue met personeel kunt u terecht bij ons.

Voorbeelden

Wij deze zomer diverse BBQ’s verzorgt voor familiefeesten of een vrijgezellenfeest. Kijk op onze Facebook of op de site voor mooie impressiefoto’s.Maar ook een walking dinner of een brunch is mogelijk. Hoe gek u het ook wil maken, wij helpen u hiermee. Kijk op onze Facebook of op de site voor mooie impressiefoto’s.

Vragen of liever direct regelen?

Heeft u vragen over ons barbecue pakket Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via 0184 – 66 22 66. Of gebruik één van onze andere contactmogelijkheden welke u kunt vinden op onze contactpagina.

Via onderstaande knop komt u daar in 1 klik.

Contact opnemen om het barbecue pakket te bespreken

Eten & Drinken

Voor een succesvol evenement is de gastronomische kwaliteit van het eten en drinken van grote importantie. Cuisine Superieure streeft ernaar zich hierin altijd proefbaar en zichtbaar te onderscheiden. Ons concept kent een accent op ambachtelijke producten met eerlijke ingrediënten.

Lees meer over eten & drinken

Vegetarisch buffet

Laat u vlees liever liggen en bent u een vegetarische eter? Laat u dan inspireren door ons samengestelde vegetarische buffet.

Lees meer