Bereik Cuisine Superieure snel via 0184-662266 Kijk ook op onze Facebook pagina!

Barbecue huren

Gaat u binnenkort een barbecue huren?  Cuisine Superieure heeft een groot scala aan barbecue’s. Zo hebben wij barbecue’s te huur voor kleine feesten maar wij hebben ook meerdere grote barbecue’s die u kunt huren, eventueel met personele ondersteuning. Wij regelen een de juiste bbq voor u met veel plezier. Ook kunnen wij zorgen voor het vlees en de catering. Met vele jaren ervaring weet u zeker dat uw barbecue huren verloopt als u gehoopt had.  Een barbecue huren is bij ons erg gemakkelijk. Neem contact op met ons en wij ontzorgen u volledig. Zodat u zelf ook van uw BBQ kan genieten.

Al vele jaren een begrip in de regio, Cuisine Superieure. Wij verzorgen ook al vele jaren barbecue’s voor evenementen. Onze ervaring zetten wij graag in om een leuke barbecueQ te organiseren bij uw evenement.

Wij werken in een zeer ruime cirkel om Groot-Ammers heen. Denk hierbij aan Rotterdam, Dordrecht Gorinchem, Lopik tot Schoonhoven. Daar hoeft u zich dus niet druk om te maken.

Wat kunt u van ons verwachten?

Denk aan de het leveren van de barbecue, barbecueën en de verzorging van de catering. Maar u kunt bij ons ook terecht voor het leveren van een feesttent en de aankleding van het feest.  Ook is het mogelijk om bediening te hebben op uw feestje. U kunt het zo gek niet bedenken en wij zorgen er voor.

Voor een perfect geregelde feestje met een gezellige barbecue bent u bij Cuisine Superieure aan het juiste adres!

Contact opnemen voor het regelen van een barbecue

Eten & Drinken

Voor een succesvol evenement is de gastronomische kwaliteit van het eten en drinken van grote importantie. Cuisine Superieure streeft ernaar zich hierin altijd proefbaar en zichtbaar te onderscheiden. Ons concept kent een accent op ambachtelijke producten met eerlijke ingrediënten.

Lees meer over eten & drinken

Personele ondersteuning

Cuisine Superieure verzorgt desgewenst de complete personele ondersteuning van uw evenement.
Dat betekent, dat wij naast koks en mensen voor de bediening ook kunnen zorgen voor mensen die op hun eigen wijze een belangrijke ondersteuning aan het welslagen kunnen bieden.

Onze vaste mensen in de bediening zijn representatieve routiniers die niets liever doen dan het u en uw gasten naar de zin maken.